New start

After two years of blogging on blogger I decided to change to WordPress, a blog is a growing process and I felt a bit limited on blogger. So that’s why I made the move 🙂 . I hope everybody will find it’s way to this new site. I’ll be glad to hear your opinions about this change.

Love Imke


12 reacties op ‘New start

  1. Ben echt helemaal fan. Moet wel zeggen dat er zeer handige youtube filmpjes te vinden zijn over het omzetten van artikels ect. anders zou het een werk van lange adem geworden zijn. Er zijn nog veel dingen die ik nog moet leren en ontdekken maar het is echt een aanrader.

   Like

  1. I wont say that it is better but for a lot of things you have more possibilities on WordPress. But I have to admit that I preferred making articles on blogger because it is easier, especially when we are talking about pictures. But don’t forget that I am also just a beginner at WordPress.

   Love Imke

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s