Femalia

Hallo iedereen! xx

Sinds het begin van dit schooljaar heb ik er een hobby bij. Ik ben namelijk een evenement aan het organiseren. Een evenement organiseer je natuurlijk niet alleen. Samen met drie medestudenten ben ik heel wat maanden hard aan het werken om van Femalia een succes te maken.

IMG_1954.CR2
Femalia Team

Femalia is een éénmalige concepstore voor de hippe, geëngageerde vrouw. Standen met trendy merken, een cocktailbar en een verwenruimte zorgen voor de perfecte sfeer. De opbrengst van Femalia gaat integraal naar Think Pink. Think Pink zal dan ook de roze draad doorheen onze avond zijn.
Heb je zin gekregen in dit leuk evenement? Neem dan zeker een kijkje op de Femalia Facebook Pagina. Femalia vindt op 29 april in PXL-congress in Hasselt plaats.

11037763_820071951396608_1644756938268221721_n

Note for my Foreign readers! I’m organizing an event in Hasselt (Belgium). That is why I wrote this article in Dutch. I promise you that I will make a much more interesting article with all the pictures of the evening in English.

Lots of Love Imke x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s